Olen hakenut inspiraatiota joka puolelta. Lueskelin muiden päiväkirjoja ja katselin kuvia. Kyllä tää tästä lähtee taas kunnolla. Nälkä tuntuu nyt hyvältä.

Painoindeksini on tällä hetkellä 17.6, jos terveydenhoitajan vaakaan on luottaminen. Ja miksi ei olisi. Luku oli surullisen suuri, mutta jotain sellaista uskalsin odottaakin. Toisaalta, äsken vaaka näytti kahta kiloa vähemmän kuin heti terkkarikäynnin jälkeen kokeiltuani, mutta enpä ole nyt mitään syönytkään. 
Päätin, että taivoitepainoni olisi 46, se on siis aivan lähellä. Silloin painoindeksi olisi 16, se ei kuulu vielä lähellekään vaikean alipainon puolelle. En mä halua tätä liian äärimmäisyyksiin vetää, en halua sairastua, haluan vain olla hyvin siro. Tuollaista pientä muutosta ei edes huomaisi, viisi kiloa on kuitenkin aika vähän.
Harmi ettei meillä ole elektronista vaakaa.

En mä aio tästä pakkomiellettä itselleni tehdä, sehän nyt olisi tosi typerää. On vaan pakko tulla kirjoittamaan tänne, jotta pystyisin pitämään itseni kasassa. Tääkin jo kannustaa mua eteenpäin.

En väitä, etteikö ulkoa päin tulisi paineita olla laihempi. Totta kai tulee, mutta enemmän se on musta itsestäni kiinni. Kohta on vanhojen tanssit, siellä saisi näyttää kauniilta. Ja kesään mennessä kaikki voisi olla täydellistä.

Kesäkesä.